Santa Irini Retreat: Η εντυπωσιακή βίλα στη Σαντορίνη που προσφέρει την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία

image

Με απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Κυκλάδων και τις τοπικές προσταγές το Santa Irini Retreat μοιάζει να συζητά με την εκκλησία του 1867 που δεν έχει πάψει να λειτουργεί σα να συνυπήρχαν πάντα μαζί. Ανάμεσά τους ένα αμπέλι και γύρω τους το Αιγαίο.

Θαρρείς φτιαγμένο από καιρό, χτισμένο πλάι στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης του 1867 που η ιστορία θέλει να έδωσε το όνομα της στο απέναντι νησί, τη Σαντορίνη, περιμένει να σε υποδεχθεί το Santa Irini retreat. Πριν καλά-καλά ο επισκεπτης τακτοποιηθεί σε μία από τις πέντε, -5- κρεβατοκάμαρες της βίλας δεν μπορεί παρά να απολαύσει τις μαγικές εικόνες που απλώνονται μπροστά του.

Σε όποιο σημείο και αν σταθείς η θάλασσα και τα γύρω νησιά Σαντορίνη, Ίος, Φολέγανδρος πρωταγωνιστούν σε αυτό το ταξίδι στο χρόνο που εξελίσσεται γύρω σου. Χτισμένο το 2022 μοιάζει να ήταν πάντα εκεί. Με απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Κυκλάδων και τις τοπικές προσταγές το Santa Irini Retreat μοιάζει να συζητά με την εκκλησία του 1867 που δεν έχει πάψει να λειτουργεί σα να συνυπήρχαν πάντα μαζί. Ανάμεσά τους ένα αμπέλι και γύρω τους το Αιγαίο.

3 Σουίτες με το δικό τους μπάνιο και σαλόνι, 2 κρεβατοκάμαρες με δικό τους μπάνιο η κάθε μία. Μια πισίνα χτισμένη στο πλάι, η παραδοσιακή κουζίνα και άπλετοι εξωτερικοί χώροι σας ταξιδεύουν στο χρόνο προσφέροντας όλες τις ανέσεις που επιτάσει το σήμερα.

Λίγες ημέρες με φίλους, οικογενειακή απόδραση, μια γιορτή, όποιος και αν είναι ο λόγος το Santa Irini Retreat λίγα λεπτά από το Αμμούδι της Σαντορίνης με θαλάσσιο ταξί, 3 λεπτά με το αυτοκίνητο από λιμάνι της Ρίβας στη Θηρασιά αποτελεί την απόλυτη επιλογή του κάθε ταξιδιώτη που η ηρεμία, το σπιτικό ελληνικό φαγητό και η διακριτική φροντίδα αποτελούν το τρίπτυχο των αποδράσεων του.

Ένα μέρος που ο ήχος της θάλασσας, το θρόισμα των φύλλων, οι μυρωδιές από σπιτικές πίτες, φαγητά και γλυκά, τα αρώματα του κήπου ντύνουν την κάθε στιγμή.