Πρόταση απόδρασης απο το casaviva με προορισμό το Santa Irini Retreat

image

Θαρρείς φτιαγμένο από καιρό, χτισμένο πλάι στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης του 1867 που η ιστορία θέλει να έδωσε το όνομα της στο απέναντι νησί, τη Σαντορίνη.

Το Santa Irini retreat βρίσκεται στη Θηρασιά, είναι μια βίλα με πέντε ξεχωριστά υπνοδωμάτια, όλα με μοναδική θέα στην απαράμιλλο τοπίο της Σαντορίνης. Σε όποιο σημείο και αν σταθείς, η θάλασσα και τα γύρω νησιά Σαντορίνη, Ίος, Φολέγανδρος πρωταγωνιστούν σε αυτό το ταξίδι στο χρόνο που εξελίσσεται γύρω σου. Χτισμένο το 2022, κι όμως μοιάζει να ήταν πάντα εκεί. Με απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Κυκλάδων το Santa Irini Retreat μοιάζει να βρίσκεται σε διάλογο με την εκκλησία του 1867 που δεν έχει πάψει ποτέ να λειτουργεί, σαν να συνυπήρχαν πάντα. 

Ανάμεσά τους ένα αμπέλι και γύρω τους το Αιγαίο. 3 Σουίτες με το δικό τους μπάνιο και σαλόνι, 2 κρεβατοκάμαρες με δικό τους μπάνιο η κάθε μία. Μια πισίνα χτισμένη στο πλάι, η παραδοσιακή κουζίνα και άπλετοι εξωτερικοί χώροι γίνονται το ιδανικό σκηνικό για ένα ταξίδι στο χρόνο και στην ανόθευτη γοητεία της Σαντορίνης. Το Santa Irini Retreat απέχει λίγα λεπτά από το Αμμούδι, το γραφικό λιμανάκι της Οίας με θαλάσσιο ταξί. Ο ήχος της θάλασσας, το θρόισμα των φύλλων, οι μυρωδιές από τις σπιτικές πίτες, τα φαγητά και τα παραδοσιακά, τα αρώματα του κήπου ντύνουν την κάθε στιγμή. 

Διαβάστε περισσότερα: https://casaviva.harpersbazaar.gr/interiors/710257/apodrasi-stin-anotheuti-santorini