Simplicity is the key: Το eclectic spot στη Θηρασιά που έχει γίνει στάση ζωής για τα καλοκαίρια

image

Ένα ταξίδι στον χρόνο, σ’ ένα μέρος ανέγγιχτο, που παραμένει μυστικό. Το Santa Irini Retreat ανήκει σ’ ένα νησί τόσο μοναδικό όσο και οι επισκέπτες που το επιλέγουν, όπου το slow living είναι η μόνη επιλογή ως στάση ζωής.

 

Απέναντι από την κοσμοπολίτικη και πολύβουη Σαντορίνη, η Θηρασιά, στην άλλη πλευρά της Καλντέρας, ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις υπερβολικές πολυτέλειες, παραμένοντας ένας άθικτος θησαυρός. Ένα νησί 180 κατοίκων, με έντονη την αίσθηση της αυθεντικής Ελλάδας, όπου η κάθε μέρα κυλάει αργά, γιορτάζοντας την απλότητα της ζωής. Εκεί, το Santa Irini Retreat αποτελεί το τέλειο ησυχαστήριο για όσους αγαπούν τις low-profile διακοπές. Δημιουργήθηκε σε αυτήν την παρθένα γη, όπου η παράδοση και ο μινιμαλισμός συναντούν την πολυτέλεια και την κομψότητα, με απόλυτο σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και την ιστορία του τόπου. Από την τοποθεσία του, ο ήλιος δύει ακριβώς στην αυλή του κτήματος, ενώ η θέα της ανατολής του φεγγαριού είναι μια έκπληξη απροσδόκητη.

 

Φανταστείτε ένα ταξίδι στον χρόνο, τουλάχιστον μισό αιώνα πίσω, στη Σαντορίνη του χθες. Αυτήν την αίσθηση απολαμβάνει κάθε επισκέπτης αυτού του ονειρεμένου καταφυγίου. Θα απολαύσετε την εκπληκτική πανοραμική θέα που έχει την τύχη να χαίρεται το retreat και ταυτόχρονα θα βυθιστείτε στην απλότητα και την ανεμελιά, σ’ ένα μέρος όπου η αυθεντική Ελλάδα «ξυπνά» και μαγεύει. Θα βιώσετε τη γαλήνη του γοητευτικού αυτού νησιού, θα αισθανθείτε την εκπληκτική ενέργεια της Καλντέρας, θα εκτιμήσετε την ανείπωτη ομορφιά της φύσης και θα γευτείτε παραγωγές από τον ιδιωτικό λαχανόκηπο και τους αμπελώνες. Οι ιδιοκτήτες έχουν δημιουργήσει για εσάς μία περιπέτεια, πέρα από τα όρια μιας τυπικής τουριστικής εμπειρίας. Το κατάλυμα συνδυάζει την άνεση και την πολυτέλεια με την αυθεντική αίσθηση ενός τόπου που έχει παραμείνει ίδιος στο πέρασμα των αιώνων. Και εσείς θα πετύχετε το προσωπικό σας άλμα, ζώντας αυθεντικά, αναπνέοντας βαθιά και μαθαίνοντας τα μυστικά του ανόθευτου παραδείσου των Κυκλάδων!

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ